Flootzer

Het boven water houden van leidingen, kabels en slangen kan eenvoudig gedaan worden door gebruik te maken van leiding drijvers. De opblaasbare drijvers zijn gemaakt van sterk PVC materiaal en zijn bestand tegen hoge drukken. U Hoeft niet langer bang te zijn dat de leiding drijver zomaar kapot gaat door bijvoorbeeld toenemende temperaturen.

Leiding drijvers zijn compact

Opblaasbare drijvers nemen niet veel ruimte in wat een groot voordeel is. De drijvers kunnen op de plaats van bestemming worden opgeblazen. Zeilmakerij De Wit BV heeft jarenlange ervaring in het maken van deze sterke leiding drijvers. Bij ons worden deze drijvers ook wel de Flootzer genoemd.

Flootzer cable float 1000              Flootzer cable float 600

Single leiding drijver Double leiding drijver

Vooral in ondiep water worden de leiding drijvers gebruikt. Ze zijn eenvoudig toepasbaar bij tijdelijke projecten. De leiding of kabel hoeft niet recht te lopen, maar kan eenvoudig verplaatst worden in het water. Doordat de leiding niet meer over de bodem gesleept hoeft te worden, zal er minder snel slijtage optreden.

Voorkom schade met leiding drijvers

Grote stenen hoeven niet langer meer in contact te komen met de leiding of kabel. Door gebruik te maken van de Flootzer blijft de leiding altijd op het wateroppervlak drijven. Na gebruik kunnen de opblaasbare drijvers weer eenvoudig worden opgeruimd.

Al onze leiding drijvers worden uitvoerig getest. Zo worden de floaters op verschillende elementen getest voordat ze worden verkocht. Dit doen we om de kwaliteit te waarborgen. De kans op een kapotte drijver wordt zo verkleind.